SPA life Detoxificatie-apparaat


  • Model: 7002
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

  • € 210,00Beschrijving

Door middel van het SPA Life Detoxificatie Gezondsheidsapparaat wordt water afgebroken in energiedeeltjes (positieve en negatieve ionen). In een behandeling van 15-30 minuten worden toxines en afval snel en veilig verwijderd en wordt het lichaam geleidelijk aan schoner. Het SPA Life Detoxifcatie-systeem is zeer gezond om in het dagelijks leven te gebruiken, maar kan ook heel goed gebruikt worden in gezondsheidscentra.

De afvalstoffen, die door het apparaat in het water vrij komen,zijn gemakkelijk te herkennen door verschillende kleuren, die zich in het water gaan vertonen.Bij iemand met gewrichtsklachten zou de kleur oranje zijn en bij iemand met een gynaecologische ziekte zou de kleur groen geel zijn etc. Als je de kleuren ziet en naar de desbetreffende aandoening vraagt, zijn ze vaak verbaasd dat dit aan de kleuren van het water te zien is. Zij weten zelf dan al dat dit klopt. Meestal zijn er verschillende kleuren te zien.
Bij leverklachten of algemene ontgifting treedt de kleur bruin op. De bruine kleur kan echter ook optreden louter door het water wat men gebruikt. Deze oxydatie komt niet altijd voor. Het water kan ook gewoon helder blijven, dit hangt af van de kwaliteit van het water wat men gebruikt. In de diagnose moet men hier dus altijd rekening mee houden.

In elk geval blijft het een schitterend apparaat, wat het lymfesysteem zeer goed ontgift.
Iets wat bij een sauna niet gebeurt. Daar worden alle uitscheidingsorganen inclusief de huid sterk ontgift.

De spoel, die erbij wordt geleverd gaat maximaal 25 keer mee. Daarna moet het vervangen worden door een nieuwe spoel.Deze willen we de komende jaren blijven verkopen voor € 20,--per stuk,behoudens bijzondere omstandigheden.
Menigeen heeft verlichting ervaren en bemerkt, dat de kleuren die ze aanvankelijk in het water veroorzaakten, verdwenen en dat het water nu schoon blijft tijdens de behandeling.
In veel ziekenhuizen in het Verre Oosten wordt dit apparaat met succes ingezet tijdens de behandelingen.
 

WaarschuwingAangezien het apparaat via electromagnetische signalen werkt, is het verboden voor mensen, die een apparaat bij zich dragen,wat op dezelfde manier werkt, zoals een pacemaker.Ook is het niet geschikt om te gebruiken voor zwangere of zogende vrouwen.Ook niet geschikt voor kinderen onder 8 jaar of mensen, die een orgaantransplantatie hebben ondergaan. Personen, die aan hypoglykemie lijden, kunnen beter eerst iets eten voor het gebruik.

GARANTIE: We geven 1 jaar garantie op het apparaat. Ook daarna zullen wij tegen kostprijs het apparaat repareren.

Er is geen voetenbad bij geleverd.

Gerelateerde producten