Mesenchymset (opgenomen in de 4e totaalbalans doos)


  • Model: 0014
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

  • € 35,00BESCHRIJVING MESENCHYM TESTSET

De mesenchym testset bestaat uit 3 reeksen van een opeenvolgend gehomopathiseerd middel te weten MESENCHYM, dat is een vorm van bindweefsel. Dit mesenchym vormt een prima afspiegeling van de toestand van het extracellulaire vocht in het totale organisme. Door de belasting van dit extracellulaire vocht te testen via deze testreeksen, kunnen we inzicht verkrijgen over de mate van vervuiling in het total lichaam en in combinatie met orgaanampullen, kunnen we ook de vervuiling van de organen hiermee beoordelen.

Hoe lager de score uitpakt des te minder is het weefsel vervuild. Hoe hoger de score uitpakt des te meer vervuiling er in het organisme is achter gebleven. En als het extracellulaire vocht van het weefsel veel vervuiling heeft, dan is het aanneembaar dat ook in de cellen de vervuiling sterk verhoogd is. Dat wil zeggen dat de lichtste mate van toxische belasting op D2 ligt en de sterktste mate van toxische belasting rond de D35 ligt (in onze testreeks).

De vervuiling van het extra-cellulaire vocht kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Allereerst door lichaamseigen afvalproducten, ook wel slakken genoemd. We denken dan aan urinezuur, ammoniak, aceton e.a. afvalproducten van de stofwisseling. Daarnaast zijn er allerlei toxines uit het milieu die ook het weefsel kunnen vervuilen. We denken dan aan zware metalen en chemische stoffen. Om de exacte aard van de vervuiling vast te stellen adviseren we gebruik te maken van een chemische toxische testset.

In alle gevallen is het noodzakelijk om extra reiniging in te zetten wanneer er een matig of sterke toxische beslating wordt vastgesteld via de testampullen. Het is zinvol het reinigend vermogen van de lever, de darmen, de nieren, de lymfe, de longen en de huid te beoordelen. Met deze gegevens is het mogelijk een passend reinigsmiddel te vinden, in de vorm van kruidentabletten, kruidenthee, fyto- of gemmo therapie enz. Deze reeks van mesenchym ampullen wordt binnen andere systemen gebruikt om de zogenaamde score te meten. Hoe lager de score is, des te gezonder de persoon is. Na een aantal behandelingen en middelen dient de score dus duidelijk te verlagen; is dat niet het geval dan is extra reiniging essentieel.

De testset bestaat uit 3 reeksen mesenchym:
Lichte belasting : D2 / D3 / D4 / D5 / D6 / D7 / D8
Matige belasting : D15 / D16 / D17 / D18 / D19 / D20 / D21
Sterke belasting : D30 / D31 / D32 / D33 / D34 / D35